fbpx

Досить дивуватися. Савченко треба зливати якнайшвидше

Політика 14:57, 24.06, 2016

Якщо хтось крякає, як Медведчук, повторює тези Медведчука, то це і є Медведчук, точніше кажучи, прояв його політичної лінії.

Савченко не для того розкручували з боку Росії, щоб вона вела проукраїнську політику. А оскільки її розкручували з моменту, коли злили відео із допитом, то дивно, що мало хто поцікавився, навіщо росіяни зробили так багато для становлення українського героя? Вони ж не дурні? Далеко не дурні, а це означає, що у них був мотив і вигода. 

І якщо ми бачимо, що Савченко говорить те, що вигідно Росії, то ми бачимо реалізацію такого мотиву. Це не дурість, а саме реалізація мотивів Росії, враховуючи те, як системно Савченко повторює тези, незважаючи на вал критики, який набирає сили. Вона могла б сказати: "Ой, я така недосвідчена і тупо не розібралася". Але вона день у день виголошує одні й ті ж "дивні тези".

Тому треба перестати дивуватися тому, що говорить Савченко, а просто визнати її тим, ким вона де-факто є, – троянським конем, якого використовують, щоб примусити Україну до капітуляції.

Савченко юзають для того, щоб реалізувати Мінськ-2. Це її єдина функція. Я писав півроку тому, що її можуть використовувати як генератор хаосу, але з огляду на поспіх, з яким її кинули на амбразури Мінська-2, незважаючи на те, як стрімко зливається рівень довіри до неї, куратори цим не заморочуються. Треба, щоб піпл схавав договорняк, а героїня озвучує його пункти тут дуже доречно. А те, що її потім викинуть, кураторів не хвилює. 

Звідси висновок: Савченко треба зусиллями громадськості злити якнайшвидше. Цим ми зробимо неоціненну послугу Україні і самі собі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: