fbpx

Дві поради

Політика 14:22, 27.10, 2014

Петро Шкутяк, попри те, що наразі не стає нардепом, здобув більше, ніж його основний суперник.

Тепер по фактах.

Якби не амбіція Михайла Ноняка і його позиціонування і якби не чорнуха в ефірі ТСН проти Шкутяка, то Шевченко міг би програти Шкутяку з невеликим розривом.

Політичний капітал Шкутяка твердий, і його виборці мотивовані інакше.

Шевченка, звісно, не слід демонізувати, очевидно, що у нього є свої сильні сторони, котрі згодяться містянам, але це питання особистісних якостей, в чому будемо мати нагоду переконуватися. Та що відомо точно, Шевченко – це "старий бульдозер", родом із дев’яностих, і "по-новому" він їхати не буде. Тим більше, бачимо цілий ряд фактів неспортивної поведінки, що ніяк не вписується в післямайданний період.

Сподіваюся, що Шевченко завдяки правильному підбору кадрів у своїй команді зможе бодай виправити курс.

Місто, дійсно, на мій суб’єктивний погляд як виборця, а не спеціаліста, мало добрий вибір. Це і Чорноус – досвідчений юрист-конституційник, і Шкутяк  відомий активіст та успішний керівник (як би це банально не звучало), і Вінтоняк  дуже добрий фінансист.

Можу дати пораду за 1 гривню Олександрові Шевченку: наступного разу, як будете на марафоні, не знімайте і не показуйте чорнухи по центральних ТБ. Отакої-от:

Краще записати гарне відео, як це зробили в Дніпропетровську,  "Это Днепр, детка":

А Шкутякові також дам пораду за 1 гривню: йти вперед і не зважати на дрібний щебінь. Наш час вже настав, просто ще не настав час нашого виборця. Ну, є таке. Але все буде.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: