fbpx

Лексус під камуфляжем

Політика 06:15, 12.08, 2015

Комбат-батяня Мельничук ше якийсь час продовжував ходити у Раду, як в засаду, в захисному брезентовому покритті воєнної роби, весь у камуфляжних плямах, як конь в яблуках. І ось коли синдром депутатства настільки заглибився, шо змив цю плямисту поволоку в болотяній гамі, – з-під брезенту проступив дорогий білий Лексус.

Це саме його насправді прикривала "честь мундира" – заради депутатства, символізуючи бойову хоробрість і порох. 

І на їх місці явилось сцикливе слизьке брехануте прикриття недоторканністю навіть не себе  його ніхто не чіпляв  а свого лебединого глянцевого салонного комфорту. При тому, що в контексті останніх часів користування депутатом недоторканністю є нічим не кращим, ніж якби той відкрив ресторан в Москві.

Після ціпка, яким махає по незахищених головах захищений Лозовий, у блоці Ляшка взагалі кожній тварі  по харі. Подвійна підлість  у тому, що, домагаючись собі недоторканності, бутафорські вояки скористались видатним, справді бойовим, прізвищем Шухевича.
Але головне у інциденті з Мельничуком  чітка чіпка ефектна доповідь патрульного поліцейського  з нестримно проступаючою іронічною гримасою. Добре б патрульним влаштувати таке ж "полювання"  з відеофіксацією  на всіх депутатів з їхньою нескореною недоторканністю, витискаючи з них безкарність по краплі, як галоперидол з перетермінованої капсули. 

Бо якшо колись, за Б. Шоу, розум людини проявлявся в тому, як вона тримала ціпок,  то тепер він проявляється у тому, як вона "тримає" кермо… за винятком Лозового, звичайно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: