fbpx

Вибір води

Політика 09:56, 01.10, 2014

Ми маємо стримати й захистити друга Порошенка, що є зараз "напідпитку популярності"...

– Порошенко: Я до революції від Кернеса був не надто в захваті. Після його поранення моє ставлення дещо змінилося…

– Кернес: Памятник Ленину на площади Свободы в Харькове мы обязательно восстановим…

– Лімонов: Я чуял, как от него могуче и вонюче тянет Историей. Будущим… Потом он сговнил все, что сделал. Пошляк обыватель хапуга забил в нем первопроходца и оригинала по жизни…

Це Лімонов писав колись про Жиріновського у "Книзі води". Але приходить побоювання, щоб з часом не довелось повертати схожі цитати на Порошенка.

"Книга води" – найвитонченіша у Лімонова, там його тексти вийшли з його особистісних берегів. Мабуть, тому що писались в камері: безвихідь, вступаючи в реакцію з прозою, робить її поезією.

Поза тюрмою Лімонов писав книги твЕрді – спочатку і книги газу – потім. Туди не пірнеш, вони не несуть, потім націонал-більшовик Лімонов поступово перетворився на вічний вогонь, що потух, а на його місці продовжує йти лише газ, не в силах спинитись…

А до того, як підбурювати русскіх окуповувати Україну, Лімонов допомагав сербам вкраяти Кнінську Країну від Хорватії, а Придністров’я – від Молдови, тобто давав странє огня з автомата і навіть займався якоюсь "службою безпеки" сепаратистів. Той, хто займається безпекою будь-чого на користь Росії, насправді займається небезпекою для світу.

"Он был в серых трусах. Тело – умеренной упитанности, красновато-рыжее, раздутое в области живота. Плечи – недоразвитые" – талановита Книга Лімонова у 2002-му виявила гидким ЛДПРдуном Жиріка.

А через 4 роки Рогоза на замовлення Тимошенко писав ніби схоже, але уже зовсім ницо і плоско про Порошенка: "…даже виагра – и та стала подводить! Нет, она, конечно, работала, но как-то неубедительно, вполсилы, не так, как раньше, до исторических событий… Юлька, сучка, ненавижу!.." – неталановита книга виявила гидкою, навпаки, свою замовницю – Тимошенко. Тоді стало відчутним, що не все так погано з Порошенком.

Так от: теперішні висуванці його Блоку викликають потребу тривожної реакції, спротиву. Інакше слова Лімонова можуть допасуватись до ПП не в перспективі, а дуже скоро: бо, наприклад, вписка за триголового Балогу і трипартійного Жванію говорять про те, що він намагається розрахуватись з ними за якісь боргові зобов’язання нашими голосами.

З усіх антиалкогольних TV-реклам найдушевніша "Не дай другу сісти за кермо напідпитку", тобто та, що апелює не до шофера – йому не чути, бо в голові все танцює, а та, що намагається розподілити відповідальність серед друзів.

Отак і ми маємо стримати й захистити друга Порошенка, що є зараз "напідпитку популярності", споєний американськими аплодисментами, українськими електоральними відсотками і кабінетними можливостями.

Тому за його висуванців мусимо голосувати обережно: не лише тому, що від них до Кернесів – один крок, а тому що з ними може не вийти діалогу всередині влади, лише командна "злагода". Тоді залежність ВР від президента знову паралітично зашкалить. Що в такому разі станеться далі – відомо. А хочеться чогось нового.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: