fbpx

Виганяйте бісів, або Полісмен-екзорцист

Суспільство 10:02, 10.02, 2016

Наше суспільство хворе. В нього вселились страшні біси і демони...

1) Епізод з фільму "Константін"

2) Київська "Свєта – Рейндж Ровер"

3) Ну, і наша Дана

Якщо зв’язок між другим і третім відео очевидний, то який зв’язок із першим, можете запитати ви?

А він є. Наше суспільство справді хворе. Потужна корупція, хирлява економіка, ще десятки більших чи менших проблем. Але найболючіше  це прошарок людей, які вважають, що гроші, посади і зв’язки вирішують усе. Що вони – еліта, а решта – обслуговуючий персонал, не вартий уваги і поваги.

І якщо метастази корупції можна пробувати вирізати хірургічних шляхом, економіку підняти інвестиційними пігулками і розумними реформами, то вивести бісів і демонів вседозволеності, безкарності і зверхності над "простими смертними" й "малими українцями" можуть тільки екзорцисти.

І вони, екзорцисти, мені здається, в нас з’явились. Така емоційна, навіть агресивна реакція на дії патрульних копів окремими індивідами – це ніщо інше, як муки демона, якого виганяють з тіла людського. Йому, бісу, боляче і страшно, що телефонний дзвінок другу-прокурору не працює, що пару сотень даївцю не дозволяє безкарно розсікати в п’яному угарі, що, зрештою, не можна просто так взяти і послати нахєр полісмена, який виконує свій службовий обов’язок (правильно чи ні – це вже питання інше. На те є суд, контролюючі структури, які, само собою, теж необхідно негайно вилікувати, в тому числі – від бісівства).

Головне, щоб демонів було загнано в дзеркало, яке буде розбите на друзки. І щоб вони не переселились в поліціянтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: