fbpx

100 франківських школярів оздоровляться за кордоном

Суспільство 15:22, 30.05, 2017

Директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківська Ігор Смаль повідомив, що цього літа планується організовано оздоровити близько 4500 дітей.

Як повідомив на оперативній нараді у міського голови начальник Департаменту освіти Ігор Смаль, 1700 учнів відпочиватимуть у пришкільних таборах. Такі у Франківську вже розгорнуті на базі 12 ЗОШ.

560 учнів планують оздоровити у 5 виїзних таборах та ще 300 – у наметових. 1500 школярів візьмуть участь у мовних таборах в Івано-Франківську.

100 учнів з франківських шкіл відпочинуть за кордоном – у Польщі та в Угорщині, куди вони поїдуть на запрошення муніципалітетів міст-побратимів.

Окрім того, відпочиватимуть школярі і в таборі "Лімниця" – 44 дітей поїдуть в першу зміну. Табір працюватиме цього літа у п’ять змін. 

Також за кошти місцевого бюджету придбали путівки для чотирьох десятків учнів, які мають значні досягнення у навчанні, спорті та творчих конкурсах.

За словами Смаля, 11 родинам загиблих воїнів АТО були запропоновані безкоштовні путівки в табори, але наразі цією нагодою скористалися тільки дві родини.

Також у "Лімниці" приймуть на відпочинок 30 дітей з Волновахи  тамтешній мер звернувся з відповідним листом. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: