fbpx

10 гірсько-штурмова бригада з Коломиї продемонструвала журналістам тренування на полігоні. ФОТО

Суспільство 13:48, 02.04, 2016

Дислокована в Коломиї 10 гірсько-штурмова бригада ЗСУ проводить інтенсивні тренування та продемонстрували їх журналістам.

Фото з тактичних навчань на полігоні військовики показали на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

"Журналісти на полігоні – це завжди кумедно. Поле  це така штука, де треба бути завжди готовим до різких змін погоди. Так і цього разу, згідно з прогнозами Наталки Діденко, погода різко погіршилася, почався колючий дощ, телевізійники змерзли до стану пінгвінів. Але все ще продовжували виконувати свої обов'язки  то подавай комбрига, то офіцера, то солдата, не простого, а такого, що був в АТО і красномовного. А тим часом проходив наступний етап бойового злагодження нашого підроділу, важкий і відповідальний етап. Молодці телевізійники, витримали усі труднощі перебування на полігоні",  написали військові на сторінці.

10-а окрема гірсько-штурмова бригада – тактичне формування Сухопутних військ ЗСУ оперативного командування "Захід", яка була сформована у місті Коломия на Івано-Франківщині 30 жовтня 2015 року. Головним завданням частини є ведення бойових дій у гірсько-лісистій місцевості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: