fbpx

150 франківських патрульних отримали офіцерські звання

Суспільство 14:02, 21.08, 2016

Сьогодні, 21 серпня, в Івано-Франківську відбулось урочисте присвоєння офіцерських звань інспекторам патрульної поліції.

Офіцерські звання отримали майже 150 інспекторів поліції. Це спеціальні звання лейтенантів, молодших лейтенантів, сержантів та старших сержантів. У заході взяли участь керівництво національної, патрульної поліції України та запрошений оркестр Національної гвардії України, інформує ГК.

Привітати франківських патрульних прибув заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький та очільник Чернівецької патрульної поліції Олег Йосипів.

Привітав патрульних сьогодні і очільник поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець, який пообіцяв колегам всіляко підтримувати їх на непростому шляху.

Також за віддану службу та розбудову поліції близько десятьом патрульним інспекторам вручили почесні подяки. Відзначили й патрульного Ігоря Сенюка, який на вулиці реанімував франківця без ознак життя. За врятоване життя інспектор отримав почесну відзнаку від Міністерства внутрішніх справ. Захід відвідали патрульні, родичі та небайдужі мешканці Івано-Франківська та області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: