fbpx

15-річний Михайло Ванько із Рожнятівщини закінчив п’ятий блок хіміотерапії і потребує підтримки

Суспільство 07:50, 23.02, 2016

Хворий підліток із села Лоп'янка Рожнятівського району – дитина з багатодітної родини, інформує фонд "Ти – ангел", який опікується онкохворими дітьми на Прикарпатті.

Михайло Ванько закінчив п'ятий блок хіміотерапії. Різкі перепади тиску супроводжували його весь час, а ще блювота, температура та біль у грудях. Зараз дитина не може ходити, його сильно болять ноги. Лікарі та мама хлопця помічають, що він все більше часу проводить у ліжку.

Погіршився і його психологічний стан. Михайлик хоче додому, каже мамі, що ще кілька тижнів у лікарняних стінах  і він не витримає. Йому потрібно змінити обстановку, інформують "Вікна".

 

"Хлопчина відчуває, як наближається весна, він хоче вийти погуляти, але не може. Йому зараз дуже важлива будь-яка підтримка. До того ж процес лікування довгий і дороговартісний", – повідомляють у благодійному фонді ”Ти ангел”.

Нагадаємо, що Михайлу 15 років, він – дуже мила і чуйна дитина із села Лоп’янка Рожнятівського району. Через розумову відсталість хлопчина має статус інваліда з дитинства. Окрім цієї хвороби, у хлопця ще й діагностували лімфому Ходжкіна. Ванько – з багатодітної сім’ї, у мами четверо дітей, окрім Михайла, є ще одна дитина-інвалід.

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ"
р/р: 26000060398106
КОД (ЄДРПОУ): 36321738
Код банку (МФО): 336677
Банк отримувача: ПриватБанк
Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Ванька Михайла

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: