fbpx

16 прикарпатських студентів-учасників АТО отримуватимуть стипендії з обласного бюджету

Суспільство 11:39, 21.06, 2017

16 прикарпатським студентам ВНЗ – учасникам антитерористичної операції – призначено стипендію голів обласної державної адміністрації та обласної ради.

Відповідне розпорядження від 19.06.2017 року № 345/549-р підписали голова облдержадміністрації Олег Гончарук та голова обласної ради Олександр Сич.
 

У документі зазначається, що стипендія призначається тим студентам, які були учасниками антитерористичної операції та навчаються за кошти фізичних осіб у вищих навчальних закладах державної та комунальної форм власності.

Щомісячно вони отримуватимуть виплату стипендії у розмірі 1000 грн. 

У переліку вищих навчальних закладів, студенти яких отримуватимуть цю стипендію: Бурштинський енергетичний коледж Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Івано-Франківський коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту, ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника", Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: