fbpx

1-го березня Павло Табаков привезе до Івано-Франківська нову програму "Любов Жива"

Стиль життя 16:04, 21.02, 2017

А 26 лютого цю ж програму почують у Надвірній, 28 лютого – в Коломиї.

У перший день весни, 1-го березня, до Івано-Франківська з концертом завітає відомий співак та композитор, переможець двох найвідоміших в Україні вокальних телешоу – "Шанс" та "Голос країни" – Павло Табаков. Виступ відбудеться на сцені Івано-Франківської обласної філармонії. Початок – о 19:00. 

Наприкінці січня – на початку лютого з концертною програмою "Любов Жива" Павло Табаков гастролював у США. Двотижневий тур співака охопив Чикаго, Клівленд, Нью-Йорк, Йонкерс та Виппані. Назву концертам дав сингл "Любов Жива", який в українських радіоефірах буде презентовано у лютому, напередодні Дня всіх закоханих.

Родзинкою концертів Табакова "Любов Жива" є акустичний блок. Уже відомі пісні співака, а також прем'єри будуть виконані акустично – під рояль, під гітару, з використанням перкусії.

"Такий концертний формат дає повну музичну свободу, – розповідає Павло Табаков. – Під час акустичних виступів собі можна дозволити значно більше, ніж на концертах у супроводі групи чи оркестру. Якщо вам подобається те, що роблять у такому форматі Елтон Джон, Стінг, Біллі Джоел, Гері Барлоу (а я сам просто обожнюю їхню творчість!), – тоді програма «Любов Жива» для вас. Такі вечори зближують і надихають".      

Перед Івано-Франківськом сольні концерти Павла Табакова "Любов Жива" відбудуться також у двох містах Івано-Франківської області: 26 лютого – у Надвірній (РБК, початок – о 17:00), 28 лютого – у Коломиї (Народний дім, початок – о 19:00).

Квитки на концерт Павла Табакова в Івано-Франківську 1-го березня – за телефонами: 53 26 53 (каса Філармонії); (098) 617 63 77, (050) 373 03 71.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: