fbpx

20 франківських школярів повернулися з відпочинку у Польщі

Суспільство 15:55, 08.07, 2017

З 20 червня до 3 липня 20 школярів Івано-Франківська відвідали Польщу на запрошення президента м. Рибнік п. Піотра Кучера.

Діти проживали в таборі "Обитель Зуха" (район Вапініце м. Бєльсько-Бяла). Їм була запропонована змістовна програма відпочинку: уроки польської мови, екскурсійні поїздки, походи в гори, ознайомлення з рослинним та тваринним світом польських Бескидів.

Діти сходили на гори Девонцу та Шєнделі, відвідали краєзнавчий музей у м. Бєльсько-Бяла та "Дом хлебу" у м. Бренній, де ознайомилися з культурою та традиціями Польщі, їздили до Кракова, де відвідали замок "Вавель" на березі ріки Вісла.

У таборі дітям вдалося поєднати активний відпочинок з навчанням бережливого ставлення до природи та економії природних ресурсів.

Традиційно день у таборі розпочинався з руханки та плавання у басейнах.

Делегація школярів 28 червня 2017 року мала офіційну зустріч із заступником президента м. Рибнік п. Войціхом Сьверкошем, де діти продемонстрували свої знання польської мови та поділилися позитивними враженнями від перебування у Польщі.

Учні залишали Польщу з надією на нові зустрічі в Івано-Франківську, куди запросив польських друзів міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: