fbpx

23 вересня на Прикарпатті стартує акція "Книжкові мости єднають серця"

Культура 14:58, 19.09, 2014

За ініціативи департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністрації з 23 вересня стартує благодійно-просвітницька акція "Книжкові мости єднають серця".

Метою акції є привернення уваги громадськості, ЗМІ, політичних партій та громадських організацій, представників державних і комунальних установ до ідеї національної єдності України та вирішення проблем українських бібліотек, пише Бріз.

Акція проводиться одноразово. Зміст акції полягає в допомозі у наповненні книжкових фондів бібліотек на сході України. Організатори запрошують небайдужих шанувальників книги взяти участь у цій акції і зробити посильний внесок у примноження загальнодоступних книжкових скарбниць на сході України.

До участі в акції "Книжкові мости єднають серця" залучаються органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, навчальні та бібліотечні заклади, видавництва та видавці області, засоби масової інформації, всі охочі.

Книги слід передавати обласній науковій бібліотеці ім. І. Франка (м. Iвано-Франкiвськ, вул. Чорновола, 22). Прийом книжкових видань триватиме з 23 вересня по 23 жовтня 2014 року.

Подаровані книги будуть розподілені серед бібліотечних закладів на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: