fbpx

24 команди і три дні змагань: стартував міні-футбольний турнір на кубок ГО "Спільними зусиллями"

Суспільство 20:57, 25.08, 2017

З самого ранку на футбольних полях Коледжу фізичного виховання яблуку ніде впасти. Футбольну форму одягнули футболісти різного віку, спортсмени і любителі. За кілька хвилин тут розпочинається справжнє спортивне свято – турнір із міні-футболу на кубок ГО "Спільними Зусиллями". А поки що – розігрів.

"Вже всьоме, за сприяння народного депутата України Олександра Шевченка, ми організовуємо турнір із міні-футболу на Кубок ГО "Спільними Зусиллями". Мета – популяризація міні-футболу і пропаганда здорового способу життя. Бо змагання традиційно проходять під гаслом "Молодь проти тютюнопаління"", – каже керівник організації ГО "Спільники зусиллями" Віталій Мерінов.

Цьогоріч у турнірі беруть участь більш як дві сотні учасників. Це 24 команди з Івано-Франківська та області: з Городенки, Надвірної і Богородчан.

"Це люди, які грають футбол у себе у дворі і які хочуть позмагатись. Показати свої вміння і подивитись на інші команди. Адже таких турнірів у нашому місті – обмаль", – додав Віталій Мерінов.

Команда "УКРОП" із Надвірної саме розминається. Футболісти до турніру підійшли з усією відповідальністю: посилено тренувались увесь рік. Аби і цього разу перемогти. Бо команда "УКРОП-Надвірна" виграє цей турнір уже два роки поспіль.

"Ми два роки підряд виграємо і цього разу спробуємо перемогти. Але це буде нелегко. Бо бачу, тут зібрались сильні спортсмени. І тому рівень змагань дуже високий", – каже тренер команди Олег Тащук.

А от команда "Балтика" створена не так давно, всього кілька тижнів тому. Хлопці вирішили об’єднатись заради участі у турнірі.

"Ми знайомі між собою, разом ганяємо футбол час від часу. То чому б не спробувати свої сили. Тим паче, що такий турнір – велика рідкість. Коли грають не професіонали, а звичайні люди, які захоплюються цим видом спорту", – розповідає учасник команди "Балтика" Олександр Волосянко.

Змагання триватимуть три дні. Команди у груповому етапі зіграють по три матчі. На призерів чекають медалі, грамоти, кубки та відпочинок у ТК "Буковель".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: