fbpx

37-річному рогатинцю загрожує кримінальна відповідальність за крадіжку велосипеда

Суспільство 19:39, 22.06, 2017

До поліції звернувся 34-річний мешканець одного із сіл Рогатинського району, який повідомив про крадіжку велосипеда марки "Україна", вартістю близько тисячі гривень.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетним 37-річний рогатинець, інформує прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці встановили, що потерпілий залишав свій транспортний засіб час від часу у своєї знайомої. Та коли до жінки прийшов її онук і помітив у дворі чужий двоколісник, викрав його, поїхавши до товариша, де залишив на зберігання.

Викрадений транспортний засіб вилучили та після проведення слідчих дій повернуть законному власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно із санкцією статті такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: