fbpx

3D-принтери, генератори струму, віртуальна реальність: у Франківську відкрили наукове містечко. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:38, 21.09, 2016

Сьогодні на базі Університету нафти і газу в приміщенні інноваційно-виставкового комплексу відбулось урочисте відкриття наукового містечка "Нова Енергія”.

Куратором наукового містечка є директор Науково-дослідницького інституту нафтогазової енергетики та екології Максим Карпаш. Він розповідає, що наукове містечко "Нова енергія" – це сучасна інтерактивна платформа для отримання знань. Діти та студенти зможуть тут знайомитись з науковими досягненнями, новими розробками та новітніми технологіями у сфері енергетики.

У наковому містечку всі охочі можуть долучитись до науки через наочне та інтерактивне навчання, а також завдяки експериментам на експонатах. Тут можна спробувати виробити електроенергію на велогенераторі, надрукувати власноруч спроектовану модель на 3D-принтері, одягнути шолом та опинитись у віртуальній реальності, спроектувати ландшафт на інтерактивній пісочниці та багато іншого.

Представники влади та університету урочисто перерізали стрічку, після чого для всіх провели екскурсію науковим містечком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: