fbpx

Сьогодні 500 прикарпатських поліцейських проходять переатестацію

Суспільство 12:50, 29.08, 2016

Сьогодні, 29 серпня, в приміщенні Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника розпочалось атестаційне тестування співробітників Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Тестування проводиться з метою об'єктивного і неупередженого з'ясування спроможності поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов'язки на посадах в апараті Національної поліції України чи органах поліції, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Тестування передбачає перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, які регулюють професійну діяльність співробітника поліції: Конституції України, ЗУ "Про Національну поліцію", Кримінального кодексу, Кримінального процесуального кодексу, ЗУ "Про оперативно-розшукову діяльність", ЗУ "Про запобігання корупції" та Спільного наказу ГПУ, МВС, СБУ, АДПСУ, Мінфіну, Мін’юсту "Про затвердження Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні".

Суть питань в тестах може полягати у наданні чіткого визначення поняття, продовження речення відповідно до законодавчого формулювання, порівняння конкретних положень або вирішення ситуаційних завдань, опираючись на положення вищезазначених нормативно-правових актів.

Під час проведення тестування його учасникам забороняється користуватись електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним. У разі порушення поліцейським порядку проведення тестування він відсторонюється від подальшої участі в тестуванні, про що представником робочої групи у відомості робиться відповідний запис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: