fbpx

60 прикарпатців виявили бажання служити за контрактом

Суспільство 13:30, 25.02, 2016

Сьогодні відбулися другі проводи кандидатів на військову службу за контрактом Івано-Франківської області до навчальних центрів Сухопутних військ Збройних Сил України.

З цієї нагоди керівник апарату ОДА Валерій Крецул, представники обласного військового комісаріату та духовенство побажали майбутнім контрактникам завзяття у навчанні, легкої служби та віри у перемогу.

"Прикарпаття завжди славилося своїми захисниками: опришками, вояками УПА,  зазначив Валерій Крецул. – Новітня українська історія дала Івано-Франківщині Героїв Небесної Сотні та Антитерористичної операції на Сході України, які є гідним прикладом  для наслідування майбутнім військовослужбовцям".

Валерій Крецул також зауважив, що в сучасних реаліях служба в ЗСУ набуває престижу, адже держава подбала про гідну оплату праці військовослужбовців, матеріально-технічне забезпечення.

Зазначимо, що серед 60 майбутніх контрактників троє дівчат, 16  брали участь у проведенні Антитерористичної операції у східних областях України, 33 – мають досвід військової служби.

Військові навчання вони проходитимуть у Національній академії сухопутних військ ЗСУ у с. Старичі Львівської області, де зможуть опанувати різні військові спеціальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: