fbpx

80 призовників з Прикарпаття урочисто відправили на службу

Суспільство 15:02, 12.10, 2017

Сьогодні в рамках призовної кампанії «Осінь - 2017" з обласного збірного пункту до лав Збройних сил України урочисто відправлено 80 призовників.

Це перша осіння відправка на службу, яка триватиме протягом жовтня-листопада. Як повідомлялося раніше, за цей час до лав Збройних сил України планується призвати 6360 осіб, до Національної гвардії – 3500 осіб, до Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

Традиційно урочисті проводи юнаків розпочали хвилиною мовчання, якою вшанували пам’ять про тих, хто не побоявся віддати за Україну своє життя у боротьбі з російським агресором.

Опісля священнослужителі різних конфесій поблагословили призовників на щасливу службу та вручили їм пам’ятки про сьогоднішній день, оскільки уже сьогодні вони будуть направлені до війська, де на них чекає курс молодого бійця, який проходитиме в навчальних центрах Збройних сил та Національної гвардії України.

Як повідомив обласний військовий комісар Володимир Ярмощук, сьогоднішні призовники розпочнуть службу в навчальних центрах ЗСУ в містах Києві, Шкло та Житомирі. Зокрема, він наголосив, що призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі у виконанні завдань в антитерористичній операції не залучатимуться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: