fbpx

8% абітурієнтів провалили ЗНО з української мови, з математики – 16%

Суспільство 07:50, 16.06, 2017

Центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати Зовнішнього незалежного оцінювання з шести предметів.

14 червня відбулося перше засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога "склав/не склав". На засіданні визначено пороговий бал "склав/не склав" для тесту з української мови і літератури, математики, англійської, німецької, французької, іспанської мов, інформує прес-служба департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з української мови і літератури, що відповідає 24 тестовим балам, з математики – 11 тестових балів, з англійської, німецької, французької, іспанської мов – 14 тестових балів.

З української мови і літератури пороговий бал "склав/не склав" подолали 92% учасників ЗНО. Іспит не склали трохи більше 17 000 осіб. З математики поріг "склав/не склав" подолали 84% осіб, які взяли участь у зовнішньому оцінюванні, з англійської мови – 85% учасників тестування з цього предмета, з німецької мови поріг подолали 77% учасників тестування, з французької та іспанської мов поріг подолали 79% і 78% учасників тестування відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: