fbpx

Бовдур!.. Дрібний хабарник!... – прикарпатські нардепи пересварилися в мережі

Політика 13:57, 02.03, 2016

Народні депутати Олександр Шевченко і Юрій Соловей публічно полаялися у мережі через ремонт доріг.

Суперечка між нардепами спалахнула з приводу будівництва доріг на Косівщині. Йдеться про тендер на ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, який виграла наближена до Юрія Солов’я фірма ТОВ "Шляхбуд-ЛІМ". Роботи в минулому році так і не були завершені.

За словами Олександра Шевченка, "Шляхбуд-ЛІМ" не зміг якісно виконати ремонтні роботи, а частину з 75 мільйонів гривень, виділених на ремонт дороги, взагалі не зуміли освоїти, але завдяки йому і нардепу Анатолію Матвієнку гроші не пропали, а були використані на ремонт дороги М-09. Кошти отримала близька до Шевченка компанія ПБС.

"Юра! Інколи значно краще, на мій погляд, сказати, що помилився, чим постійно спростовувати очевидне… Ну, помилився, ну, не вийшло ні якості, ні освоїти всі 75 млн виділених коштів. Скажи чесно, що завдяки мені і Матвієнку А. С. 30 млн виділених коштів на дорогу Р-24 не пропало і було використано на м-09. Для цього ПБС працювала круглодобово з останніх сил… І ми пообіцяли тобі їх повернути в 2016 році… Скажи, що не допустиш знову випадкових підрядників на виконання дорожніх робіт… Хоча твої теперішні дії говорять про те, що ти поки що так нічого і не зрозумів…"  написав Шевченко.

У відповідь Юрій Соловей пояснив, що ті гроші використати до грудня було неможливо, а ремонтувати дороги при мінусовій температурі не логічно, та порекомендував Шевченку розмежувати депутатську та бізнесову роботу.

"Саша, на відміну від тебе я не суміщаю депутатську з бізнесовою роботою. Хто б скільки перепон не робив, але на Прикарпатті все одно будуть розвиватись альтернативні Буковелю туристичні напрямки. Присилайте хоч 10 разів 1+1 чи замовляйте десятки статей на Фіртках, я все рівно робитиму все, щоб розвивати Гуцульщину і Покуття… І ще щодо грошей на дороги. 700 млн на Карпатський єврорегіон – це точно не твоя заслуга. Ти приїхав зранку на бюджетний комітет і вперше почув про те, що ця програма появилась в бюджеті. Але твоя активність була дуже велика, коли ділили гроші і розігрувались тендери. І зокрема тоді, коли Альтком і ще чотири компанії дали на 70 млн менше, але все ж виграла ПБС".

Суперечка врешті переросла в лайку.

"Юра! Ти нічого не зрозумів. Тому програєш. Ніколи нічого ти не досягнеш в житті, крім базікання… Випадковий ти персонаж в політиці. І користі жодної не приніс і не приносиш. А щодо суміщення, то ти є просто дрібний хабарник, який нічого не вміє і не хочеш нічому вчитись… Шкода, що зняли під час виборів до ВР Палійчука… Тоді б виграв точно не ти. Але наступні вибори все покажуть. І ще… Вже врешті нехай хтось щось будує альтернативне Буковелю. А то такі, як ти, бовдури на тому популізмі кар'єру роблять…"  не стримався Шевченко.

Нагадаємо, обидва нардепи обиралися в мажоритарних округах як висуванці від БПП "Солідарність".

Як повідомляв КУРС, через неякісний ремонт на дорозі Снятин – Тязів роботи призупинялися. Фахівці Служби автомобільних доріг виявили грубі порушення технології.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: