fbpx

Адміністрація медуніверситету висловила співчуття родині загиблої студентки з Болгарії

Суспільство 16:56, 14.06, 2017

Ректорат Івано-Франківського національного медичного університету висловлює співчуття рідним та друзям трагічно загиблої громадянки Болгарії, студентки 4-го курсу, спеціальності "Стоматологія" факультету підготовки іноземних громадян Дишлі Еля Зія.

Про це повідомляється на сайті ІФНМУ.

"Ця трагедія торкнулась всіх, хто її знав. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Вічна їй пам’ять", – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, студентка ІФНМУ Дишлі Еля Зія зникла 31 травня цього року. Лише 6 червня про її зникнення повідомили в поліцію й оголосили розшук. 12 червня тіло дівчини зі слідами насильницької смерті знайшли в Рогатинському районі в селі Світанок: труп поклали у валізу і втопили у ставку. Закопані речі жертви знайшли у Городенківському районі, звідки походить родина матері обвинуваченого.

Як повідомляв КУРС, у поліції вважають, що смерть настала від черепно-мозкової травми, головний підозрюваний – Ельдар Астанов, з яким жертва мала стосунки протягом півроку, мешкала в його квартирі в Івано-Франківську. Астанова затримала того ж дня, коли знайшли тіло жертви. 

Сьогодні у міському суді обрали запобіжний захід студенту 4-го курсу громадянину Туркменістану Ельдару Астанову, якого обвинувачують у вбивстві дівчини. Він запевняє, що дівчину не вбивав – це нещасний випадок. Астанов чекатиме вироку в СІЗО.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: