fbpx

Аферисти заробляють на дешевій оренді будинків у Карпатах. ВІДЕО

Суспільство 11:43, 18.12, 2016

Оренда шикарного будинку в засніжених Карпатах у новорічну ніч всього лише за чотири тисячі гривень – приваблива пропозиція для тих, хто досі не потурбувався про те, де святкувати Новий рік. Однак експерти на ринку нерухомості попереджають: котеджі класу люкс на свята здаються від 25 тисяч.

Кореспонденти “Собитій” вирушили на пошуки недорогого елітного будинку з оголошення. На одному з інтернет-ресурсів з’явилося повідомлення нібито від господаря, що будинок здається всього лише за 4 тисячі гривень. Однак при детальному вивченні оголошення виявилося, що це не елітний будинок в українських Карпатах, а проект швейцарського дизайнера. Й існує він лише на фото.

Рієлтори часто вимагають передоплату – беруть великі відсотки авансу і тоді просто щезають. Або бронюється якась невідома хата. Клієнт просто її не знаходить, починає телефонувати за номером, де він бронював, і виявляється, що цей номер просто не обслуговується – розповідає працівник турагентства Микола Семеген.

Ще один котедж у горах здається в оренду за 1900 грн. “Господарка” у телефонній розмові відразу готова зробити скидку і без того на смішну ціну за умови повної передоплати.

Гроші вимагає негайно перерахувати на карточку, інакше будинок здадуть іншим клієнтам. “Собитія” напрошуються на огляд котеджу, але господарка дає задню.

Та журналісти все одно відправляються в Поляницю, де нібито знаходиться дешевий котедж. Подібні будинки тут дійсно є, але ціни на них стартують від 50 000 гривень і, як правило, всі вони вже заброньовані ще у вересні. А за пару тисяч гривень тут можна винайняти хіба що кімнату в хостелі.

Експерти з нерухомості попереджають: всі, хто бажає здати цілий особняк за пару тисяч гривень, – аферисти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: