fbpx

Андрій Єрмоленко об'єднує Україну кольорами

Культура 10:14, 25.06, 2014

Український революційний художник Андрій Єрмоленко створює серію робіт, яка символічно об'єднує Україну, – "United Colors Of Ukraine".

Андрій Єрмоленко  український художник, ілюстратор і дизайнер. Багатьом він відомий як автор низки популярних графічних робіт – починаючи від "гопників" із серії "Жлоб-арт" і закінчуючи найсміливішими обкладинками "Українського тижня", неординарними трактуваннями образів Шевченка, Нестора Махна і "Мами Анархії" чи шевронами батальойнів «Донбас», «Азов» та інших.
Усе частіше футболки з зображенням його робіт можна зустріти на перехожих на вулицях. А картинки Єрмоленка заполонили весь український інтернет-простір. Своєю творчістю митець пропонує альтернативний погляд на Україну як бренд. Серія гербів українських міст під спільною назвою "United colors of Ukraine" вже вкотре підтверджує таку точку зору.

Київський каштан, львівський лев, донбаська шахтарська каска та одеський якір  традиційні символи міст та регіонів в орнаментальному виконанні виглядють незвично. 

До серії мають ще увійти символи східних і західних міст України  Ужгорода, Луцька, Харкова, Дніпропетровська та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: