fbpx

Апеляційний суд залишив без змін вирок двом чоловікам, які викрали і ґвалтували неповнолітню

Суспільство 17:14, 22.04, 2017

Апеляційний суд Івано-Франківській області розглянув апеляційну скаргу обвинувачених на вирок Коломийського міськрайонного суду у справі щодо викрадення дівчини.

11 січня 2017 року Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про викрадення та зґвалтування 16-річної дівчини та засудив двох обвинувачених до позбавлення волі до восьми та одинадцяти років, інформує прес-служба Коломийсько міськрайонного суду.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалось заподіянням їй фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу та  ч. 3 ст. 152  КК України – статеві зносини із застосуванням фізичного насильства та погрози його застосування (згвалтування) стосовно неповнолітньої, повторно.

Суд визнав обвинувачених винуватими у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив покарання одному – вісім років позбавлення волі, іншому – одинадцять років позбавлення волі та стягнув з обох солідарно в користь потерпілої 80 000 тисяч гривень завданої моральної шкоди. 

На вирок суду обвинувачені подали апеляційні скарги. 12 квітня 2017 року Апеляційний суд розглянув подані скарги, та вирок Коломийського міськрайонного суду залишив без змін. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: