fbpx

Авдіївка, Піски, Водяне: ворожі обстріли тривають, є втрати

22:21, 23.04, 2017

Із початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку позиції у районі Троїцького ворог обстріляв із мінометів калібру 120-мм та 82-мм, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поруч Авдіївки ворог вів вогонь зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Із мінометів калібру 82-мм противник гатив по позиціях поблизу Луганського", – йдеться у повідомленні. 

Захисників Невельського та Троїцького ворог обстріляв із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а оборонців Пісок та шахти «Бутівка» – із гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях поруч Зайцевого противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку по оборонцях Водяного, Гнутового та Павлополя противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів та кулеметів великого калібру ворог обстріляв опорні пункти біля Новозванівки. По позиціях поруч населеного пункту Новоолександрівка терористи вели вогонь з озброєння БТР та гранатометів.

Один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще двоє отримали поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: