fbpx

"Ленд Крузер", на якому Саїв порушив ПДР, належить його дружині й куплений майже за сто тисяч доларів

Суспільство 19:28, 20.03, 2017

Автомобіль "Тойота Ленд Крузер", за кермом якого у стані алкогольного сп'яніння поліцейські затримали начальника управління Державної міграційної служби Сергія Саїва, купила його дружина у 2014 році за 959 667 гривень.

Про це свідчить щорічна електронна декларація Сергія Саїва.

Самому ж Саїву належить автомобіль "Шкода Октавія" 2013 року випуску, який він купив того ж року за 220 000 гривень.

Як йдеться в декларації, заробітна плата за минулий рік у Саїва становила 186 213 гривеньЙого дружина Богдана Саїв від підприємницької діяльності минулого року заробила 991 575 гривень. Ще 55 118 гривень вона отримала на роботі у державному підприємстві "Документ", що перебуває у сфері управління Державної міграційної служби країни.

За даними системи YouControl, Богдана Саїв – фізична-особа підприємець, зареєстрована в селі Дзвиняч на Богородчанщині, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Також дружина Саїва, за даними YouControl, є кінцевим бенефеціаром ТзОВ "С-Капітель", основним видом діяльності якого теж є будівництво. Однак всупереч закону начальник управління ДМС про це в декларації не вказав.

Сергій Саїв володіє житловим будинком у Дзвинячі площею 113,2 кв. м, ще один будинок у тому ж селі на 253,8 кв. м належить його дружині. Також вона має гараж, літню кухню, а також два нежитлові та три торгові приміщення площею від 71,2 кв. м до 621.9 кв. м.

Їхня дочка Соломія Саїв має земельну ділянку на 185,9 кв. м у Богородчанах.

Як повідомляв КУРС, начальник управління Державної міграційної служби Сергій Саїв був затриманий за кермом автомобіля у стані алкогольного сп'яніння.

Сьогодні в Івано-Франківському міському суді мали розглянути постанову на Сергія Саїва. Проте він на суд не прийшов. Франківські патрульні збираються довести провину Саїва відеодоказами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: