fbpx

BABYLON'13 в Івано-Франківську презентує повнометражний фільм про події останнього року

Наша історія 11:39, 01.12, 2014

З нагоди річниці Революції гідності знімальна група українських кінематографістів BABYLON’13 створила повнометражний документальній фільм "Сильніше, ніж зброя".

Фільм показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Він надасть глядачеві можливість заново відчути піднесення і розпач як Майдану, так і війни на сході України. Ця наша з вами історія через людську самопожертву і боротьбу протягом останнього року показує фундаментальну трансформацію української нації, пишуть Версії.

Акумулюючи творчі зусилля понад 40 кінематографістів, за рік після брутального розгону Євромайдану було створено понад 170 фільмів. Мільйони переглядів та десятки тисяч постійних глядачів в інтернеті утворили глобальну аудиторію, яка через призму фільмів # BABYLON’13 дивиться на події в Україні.

В найближчий місяць #BABYLON’13 організовує прем’єрні покази фільму в 25 містах України. Прем’єрний показ в Івано-Франківську відбудеться 4 грудня 2014 року о 20.10 год. в кінотеатрі "Космос".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: