fbpx

"Бачиш, синочок, я не плачу", – матері полеглого "Морячка" вручили орден сина "За мужність"

Суспільство 16:48, 13.08, 2016

Орденом "За мужність" посмертно нагороджений прикарпатець Анатолій Гаркавенко, позивний "Морячок".

"Сьогодні в Івано-Франківську вручили Ані, мамі Толіка Гаркавенка, нашого дорогого "Морячка", орден за "Мужність і відвагу", – повідомила про подію в соцмережі волонтерка Наталя Долик, Аулісі Котик.

Нагорода  з Києва, зазначила вона. Передала Natali Barska, мама відомої журналістки, добровольця Лєри Бурлакової, нареченої "Морячка".

Читайте: Порошенко нагородив прикарпатського військовослужбовця почесною відзнакою

"Бачиш, синочок, я не плачу, як і обіцяла тобі. Не плачу!". А я сліз втримати не можу. Мама Аня без упину розповідає за Толіка. "Знаєш, кожна мама буде казати, що її син найкращий, ну але мій  найліпший. Такої доброї дитини ні в кого нема!.." А таки вже немає… Є на почесному місці в хаті його фото, з яким мама весь час говорить, як з живим",  поділилися емоціями у спільноті Наталя.

КУРС писав, що сотні жителів селища Делятин Надвірнянського району на колінах прощалися із бійцем 93-ої ОМБ Анатолієм Гаркавенком, який 30 січня загинув у зоні проведення АТО.

В ресторані "AZTECA", який підтримує акцію "Ми годуємо воїнів", мама полеглого бійця оплатила цілий стосик чеків для українських воїнів.

"Нехай чиясь дитина поїсть, нехай твої побратими, Толік, будуть живі-здорові! Хай Бог їх береже!"  говорила мама "Морячка".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: