fbpx

Багатодітний батько з Надвірної попросив в голови ОДА про допомогу

Суспільство 20:03, 07.11, 2016

Сьогодні, 7 листопада, під час особистого прийому громадян жителі Прикарпаття адресували голові Івано-Франківської ОДА Олегові Гончаруку чимало проблемних питань, у тому числі пов'язаних із забезпеченням соціального захисту, об’єднанням територіальних громад, а також щодо надання матеріальної допомоги.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, з проханням щодо надання матеріальної допомоги на розширення будинку до очільника області звернувся батько багатодітної сім’ї, яка складається з 10 дітей, Тарас Скорецький з Надвірної.

Під час прийому висловлювалися прохання посприяти у вирішенні проблемного питання щодо виділення коштів на завершення будівництва підвідного газопроводу Надвірна – Ланчин.

У процесі спілкування надавалися фахові консультації, визначалися конкретні завдання, встановлювалися терміни їх виконання.

За результатами розгляду звернень очільник Прикарпаття дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації детально вивчити та вжити заходів щодо вирішення порушених у зверненнях питань. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: