fbpx

"Бандерівці" для реабілітаційного центру шукають будівельників та кулінарів

Суспільство 23:50, 30.06, 2016

Команда Реабілітаційного центру "Бандерівський схрон" у селі Клубівці Тисменицького району на Івано-Франківщині починає добудову і шукає майстрів та волонтерів на допомогу.

"Шукаємо на наступний понеділок професійних будівельників! Сьогодні екскаватор копає траншею під фундамент, а завтра будуть завезені будівельні матеріали", – повідомив у соцмережі керівник проекту Ігор Чернецький.
 
КУРС писав, що у селі Клубівці Тисменицького району на Івано-Франківщині поранені майданівці та учасники АТО власними силами створюють реабілітаційний центр.
 
 
"Завтра ми розпочинаємо найскладніше, а саме – будівництво прибудови для санвузла та будівництво великої творчої майстерні. Екскаватор копає траншеї під фундамент", – додав він. 
 
Будівельники потрібні в понеділок, 4 липня. Робота буде оплачена.
 
Також організатори реабілітаційного центру потребують кухаря, який міг би навчати готувати. 
 
"Звертаюся до моїх дорогих подруг! Хто з Вас має бажання провести для нас двотиждневий майстер-клас з кулінарії? Ми забезпечуємо Вас свіжими грибами з місцевого лісу, овочами з особистого городу, свининою, яка була вирощена люблячими руками нашого сусіда, а нами схована до морозильної камери (період між вирощуванням та заповненням нею морозилки я принципово пропускаю) та усіма іншими продуктами, а Ви в свою чергу нас смачно годуєте", – запросив організатор реабілітаційного центру.
 
Кошти для підтримки "Бандерівців", а саме так називають себе бійці, можна перераховувати на картку: 4149437844806743 Приватбанк, Чернецький Ігор.

Іншу допомогу надсилати на відділення Нової пошти у місті Тисмениця Івано-Франківської області.
 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: