fbpx

Бандформування на Сході активізувались: 94 обстріли українських позицій за добу

Суспільство 10:13, 11.07, 2016

За минулу добу ворог значно активізувався по всій лінії розмежування. Російські окупаційні війська 94 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше, 48 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. Із забороненої Мінськими угодами 152-мм артилерії противник бив по наших укріпленнях у Новгородському, а з 122-мм самохідних установок – у Миколаївці Другій. 120-мм міномети окупантів накривали позиції наших бійців у Майорську, Пісках, Авдіївці, Новгородському і Троїцькому.

На Маріупольському напрямку ворог 29 разів порушував режим припинення вогню. Зокрема, зі 120-мм мінометів обстріляв українські опорні пункти в Талаківці, Водяному, Новогригорівці та Мар’їнці. Міномети калібру 82 мм противник застосував поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового та Мар’їнки. Також на Донеччині російські окупанти вели вогонь з гранатометів, бронетехніки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганщині ворог 17 разів вів як хаотичний, так і прицільний вогонь з різних видів зброї. 16 снарядів із забороненої 122-мм артилерії противник випустив по наших позиціях у Новоолександрівці та 14 у Новозванівці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: