fbpx

Банк ПУМБ відкрив відділення в центрі Івано-Франківська: на клієнтів чекають приємні сюрпризи

Економіка 10:04, 29.12, 2016

Мешканці Івано-Франківська отримали ще зручніший доступ до банківських послуг завдяки відкриттю нового відділення банку ПУМБ у центрі міста – на вулиці Труша, 4.

Тепер оформити платіжну чи кредитну картку, відкрити депозит чи взяти кредит готівкою стало ще простіше. А крім того, на клієнтів нового відділення чекають приємні сюрпризи з нагоди відкриття. ПУМБ працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00. Тисячі мешканців Івано-Франківська вже користуються послугами банку, адже ПУМБ працює тут вже майже 9 років.

ПУМБ робить банківські послуги простими та вчить онлайн-банкінгу

Розрахуватися за кредитом, перевести гроші на картку іншого банку, замовити нову пластикову картку – вже понад дві третини всіх банківських операцій можна робити за лічені секунди вдома з комп’ютера чи зі смартфона.

В новому відділенні ПУМБ клієнтів навчать, як усе це просто робити за допомогою інтернет-банкінгу. А ще у новому відділенні банку всього за годину можна оформити кредит готівкою чи відкрити депозит. Дізнатися більше про це можна на сторінці банку ПУМБ.

Підприємці тут можуть швидко отримати рахунок для власної справи та користуватися іншими послугами відділення. До речі, для юросіб банк ПУМБ створив спеціальний мобільний додаток. 

16 тисяч мешканців Івано-Франківська – клієнти

ПУМБ ПУМБ вже став надійним партнером для 16 тисяч мешканців та для 300 юросіб Івано-Франківська. Працівники ключових підприємств міста та області отримують зарплату через ПУМБ. Ще одне відділення банку розташоване за адресою вул. Мельника, 2. На додаток до банківської щоденної роботи ПУМБ бере активну участь у благодійних акціях, підтримує Коломийський дитячий будинок-інтернат та Калуську спеціалізовану школу-інтернат для дітей зі зниженим слухом № 2.

Із досвідом стабільної роботи протягом 25 років банк ПУМБ один з небагатьох і в 2016 році відкривав нові відділення та створював робочі місця. ПУМБ входить до 10 найбільших банків і до ТОП-5 за депозитами та обслуговує понад 2,5 мільйони українців.

 

ПАТ "ПУМБ". Усі види банківських послуг. Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р. Генеральна ліцензія НБУ № 8-2 від 12.02.2015 р.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: