fbpx

Без оцінок і домашніх завдань: у Франківську ЗОШ №9 бере участь у державному експерименті. ВІДЕО

Суспільство 20:44, 21.08, 2017

Новий державний стандарт початкової школи апробобують у ста школах України. В кожній області - по чотири. В Івано-Франківську до експерименту долучилася лише ЗОШ№9.

Новий державний стандарт початкової школи передбачає ігрову форму навчання та відсутність обмежень завжди сидіти за партою. Тепер діти зможуть вільно пересуватися класом під час уроку, йдеться в сюжеті каналу "402".

Також кількість годин вивчення англійської мови збільшиться вдвічі, запрацюють ще й інтегровані уроки. У навчальних кімнатах створять тематичні куточки для кожного предмету

"Протягом року буде 34 теми. Кожен тиждень буде мати свою тему і навколо цієї теми буде крутитися все вивчення навчального матеріалу. Тема першого тижня: "Я школяр". Тобто на уроках будуть говорити по школу і разом з тим вчитися. Щоби діти вчилися граючись, вчилися у комфортних для них умовах, щоби вони не боялися навчання", – пояснює Світлана Смола, заступник директора ЗОШ №9.

Вчителі вибиратимуть форму уроку на власний розсуд та вирішуватимуть скільки часу потрібно дитині для засвоєння матеріалу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: