fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Бідний наглий депутат", – франківські активісти нагадали про статки депутата Івано-Франківської міськради, який отримав з бюджету 160 тис. грн на лікування

"Бідний наглий депутат", – франківські активісти нагадали про статки депутата Івано-Франківської міськради, який отримав з бюджету 160 тис. грн на лікування

Суспільство 07:45, 17.11, 2015

Активісти порахували, що за кошти, які з міського бюджету отримав лише один депутат від "Батьківщини", можна було допомогти 152 учасникам АТО.

Новий мем в соцмережі Фейсбук запустила франківська активістка Наталія Сербин – "Бідний наглий депутат". 

В цьому випадку йдеться про депутата міськради від партії "Батьківщина" Ярослава Бачкура, якому міський голова Франківська Віктор Анушкевичус подарував з міського бюджету 160 тисяч гривень – як матеріальну допомогу "на лікування".

Читайте також: Мер Франківська виділив з бюджету двом депутатам міськради майже півмільйона гривень

"Бідний наглий депутат – Бачкур Ярослав громаді міста обійшовся в 160 000 грн. Дуже "бідний" депутат міської ради двох скликань отримав на лікування свого старенького і наглого організму з міського бюджету (‪#‎грошігромади‬) 160 000 грн. 

Бачкур Ярослав Васильович  депутат, який голосив на весь сесійний зал, що мер некультурно себе поводить і не має ні поваги, ні честі. Саме це, напевне, змусило Віктора Андрюсовича надати п. Ярославу за його "добрі" і "щирі" слова аж 160 000 грн. 

Хоча аналізуючи статки колишнього уже депутата  він далеко не бідний чоловік і наглості хоч відбирай.

Географія маєтків "бідного" депутата досить різноманітна  від Рожнятівщини, через Тисмениччину, повернувши в Івано-Франківськ і зупинившись у Богородчанах, а власне у затишному урочищі "Мочари". 

____П. Бачкур володіє земельною ділянкою площею 0,0689 га. в с. Спас Рожнятівського району. На цій ділянці розміщене домоволодіння, власником якого й є п. Ярослав. Ще одне домоволодіння – в Тисменицькому районі, в затишному с. Нова Гута. В самому м. Івано-Франківську "бідний" депутат має тільки гараж, надіємося, що він в ньому не проживає! 

____Та найбільше статків п. Бачкур має у Богородчанському районі. Тому, якщо хто-небудь буде проїздом раптом у смт. Богородчани, то навідайтеся в урочище "Мочари". Дуже "невеличкий" комплекс площею 442,2 кв. м, власниками якого є Бачкури: батько п. Ярослав та син Тарас. Також в с. Скобичівка Богородчанського району є адміністративно-господарський блок. 

____Також Бачкур Ярослав працює на досить пристойній роботі. Звісно ж, "Укрнафта", Прикарпатське управління бурових робіт, і п. Ярослав – заступник начальника управління. 

Хочу нагадати, що одноразова матеріальна допомога для учасників АТО в м. Івано-Франківськ становить в середньому 1050 грн. Так, з одноразової допомоги цьому шанованому депутату можна було б допомогти 152 учасникам АТО!"  нагадала франківцям активістка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: