fbpx

Біля Бурштина – затор: енергетики вийшли на акцію протесту

Суспільство 14:59, 20.11, 2016

Працівники Бурштинської ТЕС розпочали акцію протесту і заблокували пішохідний перехід на автотрасі Львів - Івано-Франківськ.

Біля Бурштинської ТЕС о 14.00 розпочалася акція протесту. Кілька днів тому її анонсували працівники ТЕС. 

КУРС писав, що люди вийдуть на протест, вимагаючи підвищення заробітної плати.

Як повідомив ГК один із присутніх на заході працівників, на місці присутні не лише працівники. Прибув голова профкому Руслан Карвацький, на трасі стоять рейсові автобуси з людьми. На місці протесту – правоохоронці та швидка допомога.

З 14 години, відколи почалася акція, рух на автодорозі був припинений повністю. Люди безперестанку ходили через перехід, стукали касками по тротуару.

Утворився величезний затор. Водії обурені такою формою протесту, маршрутні автобуси розверталися. Виникали суперечки між водіями і протестувальниками. Ситуація через затор була напружена.

Рух на трасі було паралізовано до 14.45. Після цього акцію протесту організовано завершили, інформує Захід.нет. Участь у протесті взяли близько 300 людей. 

Бурштинська ТЕС обслуговує три західні області України: Львівську, Івано—Франківську та Закарпатську.

Зазначимо, що два місяці тому працівники Бурштинської ТЕС проводили попереджувальну акцію протесту – вимагали підвищення заробітної плати на 100%, повернення надбавок за вислугу років, виплати разової грошової допомоги на час відпустки і приведення штатної чисельності до рівня, що був на 1 січня 2015 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: