fbpx

Бійці "Правого сектору" відмовились від нагород "За оборону Донецького аеропорту"

Суспільство 09:18, 22.03, 2016

Троє бійців ДУК "Правий сектор" повернули нагороди "За оборону Донецького аеропорту", після того як цю нагороду вручили екс-керівнику прикарпатського "Правого сектору", зятю Дмитра Яроша Василю Абраміву.

Про це Юрко Вовкогон повідомив у мережі Фейсбук.

"Я – друг Гуцул, друг Аякс та друг Гаррі повернули нагороди "За оборону Донецького аеропорту", після того як цю нагороду дали також керівнику жандармерії "Смереці", який за випадковим збігом обставин є ще зятем Дмитра Яроша", – пише боєць. 

Бійці відмовились від нагороди через масу ганебних вчинків, які, за їхніми словами, скоїв Василь Абрамів. 

"Смерека, окрім багатьох ганебних вчинків, відзначився тим, що прикував наручниками і разом з іншими жандармами побив (прикованого!) нашого бойового побратима, бійця 2-ої штурмової роти 5-го бату ДУК ПС, друга Лисого",  йдеться у повідомленні.

Бійці вдячні волонтерам та організатором нагородження за те, що ті роблять дуже потрібну справу, але носити таку ж нагороду, як і Смерека, не будуть.

"Це постійне нагадування про те, що в Україні, за яку ми боремось і за яку загинули наші побратими, є виродки, які під прикриттям родинних зв'язків можуть знущатися з фронтовиків. Надто багато хлопців віддали своє життя для того, щоб ми дозволили собі йти на компроміси із совістю. У мене все. Боротьба триває".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: