fbpx

Бійці військової частини 1241 отримали грамоти та грошові премії

Суспільство 20:29, 05.08, 2016

Уже 23 роки військовослужбовці військової частини 1241 Національної гвардії України охороняють державний суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.

На урочистості з нагоди 23-ї річниці з Дня створення частини прийшли керівники та особовий склад військової частини, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, представники облдержадміністрації, духовенство, керівники правоохоронних структур області, інформує прес-служба МВК.

"Я хотів би подякувати за те, що неодноразово Ви спільно з поліцією патрулювали вулиці Івано-Франківська та забезпечували громадський спокій мешканців. Хочу побажати всім нам мирного неба, добробуту родинам і віри в те, що завтра буде наша перемога. Я гордий з того, що голосував за відновлення Національної гвардії, коли був народним депутатом. І вірю, що спільними зусиллями ми зробимо так, щоб українська армія була однією з найсильніших у світі. Дякую за Вашу службу. Слава Україні!" – звернувся до військовослужбовців Руслан Марцінків.

Також міський голова вручив грамоти та грошові премії бійцям за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди свята.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: