fbpx

БК "Альянс ІФ": щасливі сімейні історії починаються тут

Економіка 10:33, 14.03, 2017

Будівельна компанія "Альянс ІФ" – це команда професіоналів, які більш як 10 років працюють на ринку нерухомості. Весь цей час компанія вивчала ринок будівельної галузі Івано-Франківська і на власному досвіді знає, як збудувати будинок, що задовольнить бажання найвимогливішого покупця.

"Ми побачили, як непросто нашим клієнтам знайти житло, яке б їх задовольнило за всіма параметрами. Відтак ми об’єднали весь позитивний досвід наших партнерів та втілюємо все найкраще в наших будинках. Так, у 2015 році команда професіоналів створила будівельну компанію "Альянс ІФ", аби довести, що ідеальне житло – це реальність", – розповідає директор будівельної компанії Мирослав Буній.

Сьогодні команда БК "Альянс ІФ" пропонує квартири в житловому комплексі по вулиці Залізнична, 3 і по вулиці Незалежності в Івано-Франківську. Це житло із якісних та сучасних матеріалів. Розміщення в центрі міста, красивий фасад, продумане планування квартир, міцні та надійні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна з німецького профілю, котли, електрична система, новітні дахові конструкції та якісні комплектуючі – це найкращі пропозиції ринку.

Переваги житла від БК "Альянс ІФ":

Вдале розміщення. Житловий комплекс розташований в районі розвиненої інфраструктури, поруч головної автомагістралі міста – вулиці Незалежності.

Сучасне планування. Квартири запроектовані для максимального затишку і комфорту майбутніх мешканців.

Якісні комплектуючі. Ми вибрали для Вас найкращі вікна, двері та інші важливі комплектуючі, які стали частиною житлового комплексу.

Унікальна теплоізоляція. Ми одні з небагатьох будівельних компаній, які турбуються про енергоефективність Вашого житла. Тому забезпечили 10-сантиметровий шар теплоізоляції.

Привабливий фасад. У вигляд нашого житлового комплексу ми вклали душу – це дім, куди завжди буде приємно повертатися.

Підземний та гостьовий паркінг. Кожен мешканець житлового комплексу матиме можливість зберігати своє авто у теплі та безпеці.

Благоустрій території. На території комплексу для дозвілля запроектовані дитячі і спортивні майданчики.

Комерційні приміщення. Перший поверх житлового комплексу призначений для комерційних структур.

Приємні ціни. Ми пропонуємо найкраще співвідношення параметрів ціни та якості Вашого майбутнього житла. Передбачено можливість розтермінування.

У вартість квартир входить підведення усіх мереж, внутрішня штукатурка стін, стяжка підлоги, монтаж лічильників обліку електроенергії, води та газу, а сходова клітка оформлена довговічною облицювальною плиткою.

Переваги нашого житла відчують всі – і дорослі, і діти. Розміщення житлових комплексів на вулиці Залізнична, 3 і по вулиці Незалежності поєднують бездоганну інфраструктуру та зручний доступ до будь-яких соціальних, культурних та розважальних об’єктів.

1

Зовсім поруч магазини, аптеки, сквер, фітнес-клуб, кінотеатр, гостьовий паркінг. До залізничного вокзалу можна дійти за 5 хвилин. Медичні послуги мешканці комплексу зможуть отримати в міській поліклініці №3. Зручна транспортна розв’язка дозволяє швидко доїхати до будь-якої точки міста.

Поблизу комплексу знаходяться дитячі садочки: №15 "Гуцулочка", № 27 "Карпатська казка" та №11 "Пізнайко". В безпосередній близькості розташовані міські загальноосвітні школи №3, №11, №5, №7, №26, №14, №15, а також Педагогічний Інститут Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

В районі пішої доступності розміщений кінотеатр «Космос» та Івано-Франківський обласний драмтеатр. Поруч знаходяться сквери та парки. А біля драмтеатру – великий меморіальний сквер. До центральної частини міста всього 10 хвилин пішки – і Ви уже гуляєте франківською «стометрівкою» та насолоджуєтеся центральною частиною міста.

Житло від БК «Альянс ІФ» – це сукупність усіх переваг, які пропонують на сьогоднішній день будівельні фірми. Саме тому наша команда завоювала довіру клієнтів та продемонструвала справжній професійний підхід до будівництва.

Власники квартир від БК "Альянс ІФ" наголошують, що компанія "Альянс ІФ" яскраво відрізняється від інших забудовників міста за рахунок відкритості в роботі та індивідуального підходу до кожного клієнта.

"Квартиру вибирала давно. Чесно, таких об'єктів і таких компаній дуже небагато. Зручне розташування, в центрі міста, якісні матеріали, доступна ціна. Дуже тішать темпи будівництва. Компанію представляють молоді люди, які дуже відповідальні у своїй роботі і завжди намагаються зробити більше, ніж обіцяли. Видно, що будують з думкою про людей які будуть жити в цьому будинку", – ділиться враженнями пані Мирослава Кочак, яка одна із перших придбала квартиру в житловому комплексі по вулиці Залізнична, 3.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: