fbpx

Благодійники з Нідерландів привезли обладнання для коломийського реабілітаційного центру. ФОТО

Суспільство 15:42, 27.02, 2017

Сьогодні коломийський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів відвідали керівники соціальних установ з усієї області та благодійники із Нідерландів.

Представники нідерландського фонду Wilde Ganzen та організацією OEKU спільно з Львівською асоціацією реабілітологів організували тренінг у два етапи, де педагоги реабілітаційних центрів з шести районів області удосконалювали навички з догляду і харчування важкохворих діточок, інформує відідл інформаційної політики Коломийської міської ради.
 
Приїхали гості з Нідерландів не з порожніми руками: подарували коломийському центру соціальної реабілітації адаптоване крісло та вертибілізатор, вартість яких коливається у межах 2 тисяч євро, та іграшки. В інші подібні заклади області також передали подарунки та обладнання для дітей з інвалідністю.
"Ми справді потребуємо такого обміну досвідом і сучасного обладнання для догляду за дітками з інвалідністю, – каже директор реабілітаційного центру в Коломиї Ірина Трачук.  Багато вже зроблено, але на цьому зупинятися не варто. Щодня 28 діток і їхні батьки чекають нашої підтримки, тому ми маємо зробити максимум, щоб забезпечити цим малюкам оптимальні умови для занять, підтримки здоров'я і відпочинку".
Заступник міського голови Сергій Коцюр подякував від міста благодійникам з Нідерландів за підтримку і увагу до соціальних питань у нашій країні. В свою чергу фонд Wilde Ganzen та організація OEKU запевнили, що співпраця на цьому не закінчиться.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: