fbpx

Богдан Томенчук у супроводі оркестру "Гармонія нобіле" читав вірші студентам

Культура 16:29, 14.02, 2016

Днями у бібліотеці Івано-Франківського національного медуніверситету для майбутніх лікарів та їхніх викладачів франківський поет Богдан Томенчук читав зі своєї нової збірки "Сезон ненаписаних віршів".

Музичне обрамлення проникливої і чуттєвої поезії Богдана Томенчука забезпечив оркестр Івано-Франківської філармонії "Гармонія нобіле". 

"Говорити про Його поезію зайве. Її треба читати, слухати, дихати, жити нею… По-іншому навряд чи можливо. Бодай для того, хто хоч раз читав вірші Поета. У момент слухання хочетья зупинити час…, щоби наситится. Але це неможливо, тому Його збірка знову проситься до рук…" – відгукнулася на поетичний вечір його учасниця Надія Шегда. 

Богдан Томенчук  автор чотирьох поетичних збірок. Остання з них, "Сезон ненаписаних віршів", започаткувала благодійну літературну естафету від літагенції "Discursus".

"Чому у ваших віршах так багато еротики?" – на презентації книги "Сезон ненаписаних віршів" Богдана Томенчука поцікавилася його шанувальниця Романія Постолянюк. "Бо довкола так багато порнографії", – відповів автор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: