fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Потрійний удар: Ломаченко, Усик і Гвоздик впевнено перемогли суперників на вечері боксу у США. ФОТО, ВІДЕО

Потрійний удар: Ломаченко, Усик і Гвоздик впевнено перемогли суперників на вечері боксу у США. ФОТО, ВІДЕО

Спорт 07:25, 09.04, 2017

Одразу три українські боксери – учасники Олімпійських ігор у Лондоні Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик – перемогли своїх суперників на арені в Оксон-Гіллі (США).

В одному з головних боїв на арені MGM National Harbor чемпіон WBO у важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 КО) успішно захистив свій титул, здолавши за одноголосним рішенням суддів до того непереможного американця Майкла Хантера (12-1, 8 КО), інформує Ringside24

1

Рахунок суддівських записок: тричі 117-110. 

Бій склався для українця набагато складніше, ніж багато хто припускав, у тому числі і сам Усик. Хантер жваво почав поєдинок і зміг узяти мінімум три раунди з початку зустрічі. Уже після перших обмінів біля правого ока Олександра з'явилося невелике розсічення. Втім, надалі Усику вдалося переломити хід бою, переконливо взяти в середині зустрічі кілька раундів і прекрасно провести заключний. Під градом ударів чемпіона в 12-му раунді Хантер ледь достояв до фінального гонга. Йому відрахували нокдаун – лише міцні нерви рефері врятували його від дострокової поразки.

У наступному бою український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО) без проблем побив кубинця Юніескі Гонсалеса (18-3, 14 КО), здобувши дострокову перемогу в 3-му раунді.

 

2

Вже до кінця другого раунду Гонсалес став пропускати занадто багато ударів і в третьому, наївшись їх ще більше, лише якимось дивом продовжував залишатися на ногах. Нарешті, кубинець опинився на підлозі, потім ще раз, і один з представників його кута вийшов в ринг з рушником. Рефері не став відкривати рахунок і дав відмашку. Час зупинки бою – 2:55.

Таким чином, Гвоздик завдав Гонсалесу першу дострокову поразку в кар'єрі.

У головному поєдинку вечора чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко достроково переміг регулярного чемпіона за версією WBA  Джейсона Сосу. 

3

Ломаченко раунд за раундом методично і нещадно за рахунок швидкості і техніки знищував суперника.

До третього раунду біля обох очей Соси утворилися гематоми. Надалі права з них помітно закривала око. Кілька разів Соса пробивав нижче пояса, але так і не отримав зняття очок від рефері. Восьмий і дев'ятий раунди перетворилися просто в одностороннє побиття, і кут Соси відмовився від продовження бою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: