fbpx

Борг за сир та яйця привів Коломийське міськуправління освіти до суду

Суспільство 19:10, 16.10, 2014

Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив "Газда-мір" відсудив у Коломийського міського управління освіти 25 тисяч гривень за продукти харчування для шкіл міста.

Договір про закупівлю товарів сторони уклали 1 квітня 2014 року. Сільськогосподарський кооператив "Газда-мір" зобов'язався поставити для закладів освіти Коломиї два види сиру та яйця. Позивач свої зобов'язання по договорах виконав в повному обсязі, поставив товар на суму 24 503,21 гривень, однак відповідач не розрахувався.

У відповіді на претензію кооперативу в управлінні освіти повідомили, що заборгованість може бути погашена лише за умови розблокування розрахункових рахунків управління освіти і по мірі надходження коштів з міського бюджету.

Однак суд вирішив, що несвоєчасне бюджетне фінансування не є підставою для звільнення від виконання зобов'язання. Тож задовольнив позов СОК "Газда-мір" до Управління освіти Коломийської міської ради про стягнення заборгованості в розмірі 24 503,21 гривень. Крім того, коломийські освітяни повинні сплатити 1827 гривень судового збору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: