fbpx

Бойовики за добу обстріляли українські позиції 91 раз

Суспільство 09:43, 10.04, 2016

Ситуація на сході України продовжує загострюватися. Минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО рекордно зросла. Російські найманці 91 раз вели вогонь із озброєння танка, мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, вогневі удари зі зброї калібру 120 та 82 міліметри наносились ворогом 11 разів по Авдіївці одночасно з трьох напрямків, а саме: Мінерального, Ясинуватої та Яковлівки. А по українських захисниках Широкиного бойовики цілили 12 разів виключно зі сторони Саханки. Також вогневих ударів з мінометів було завдано у напрямку опорних пунктів Збройних Сил України в районах Новотроїцького, Талаківки і Павлопіля.

Танки незаконні збройні формування застосували у районі оборонних позицій Луганського, де по наших підрозділах здійснено 15 пострілів із калібру 125 мм.

Слід зауважити, що більше половини випадків порушення режиму тиші бойовиками було здійснено в період з 17 до 24 години, коли спостерігачів ОБСЄ немає поблизу лінії розмежування. 

Незважаючи на натиск ворога, підрозділи сил АТО продовжують контролювати ситуацію. За вказаний період вони змушені були 17 разів відкривати вогонь у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: