fbpx

Будівництво моста на Пасічну обійдеться у 260 мільйонів гривень

Економіка 21:01, 09.02, 2017

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук схвалив проектну документацію будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вулиці Хіміків –Надрічна в Івано-Франківську. Про це йдеться в його розпорядженні №55 від 8 лютого.

Згідно з документом, загальна кошторисна вартість будівництва – 259,1 млн гривень. З них 206,6 млн грн – це будівельні роботи, 130 тис. грн – устаткування та 52,3 млн грн – інші витрати.

Проектну документацію розробляло ТзОВ "Львівський будівельний холдинг". Зараз вона проходить експертизу у ДП "Укрбудекспертиза".

Управління капітального будівництва МВК Івано-Франківської міської ради за проектно-кошторисну документацію будівництва моста заплатило 602,9 тис. грн та 97,6 тис. грн за виконання експертизи проекту.

Як повідомляв КУРС, 6 травня у Франківську урочисто заклали камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна". Вартість будівництва оцінювали у 200 млн гривень. Франківці вже обрали назву для мосту.

Нагадаємо, народний депутат України від фракції БПП Анатолій Матвієнко запропонував міському голові Івано-Франківська шукати інвестора на будівництво моста, який з'єднає центр Франківська з мікрорайоном "Пасічна", та робити проїзд через нього платним.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: