fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Буджак всупереч документам стверджує, що фірма сепаратистів не виграла тендер на ремонт доріг на Прикарпатті. ДОКУМЕНТИ

Буджак всупереч документам стверджує, що фірма сепаратистів не виграла тендер на ремонт доріг на Прикарпатті. ДОКУМЕНТИ

Суспільство 09:58, 18.05, 2017

Начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак спростовує інформацію про те, переможцем відкритих торгів на поточний дрібний ремонт доріг в кількох районах стала фірма, пов'язана з сепаратистами.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначила підрядника поточного дрібного ремонту автомобільних доріг і штучних споруд загального користування державного та місцевого значення в межах Богородчанського, Городенківського, Галицького, Надвірнянського, Рогатинського, Тлумацького, Тисменицького районів та Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

Переможцем торгів стало ТОВ "Дорожнє підприємство Алькор" (м. Київ), яке пов’язане з сепаратистами.

Підприємство запропонувало найнижчу ціну – 81,99 мільйонів гривень. 

Василь Буджак назвав це повідомлення "дезінформацією" і повідомив, що результатів держзакупівлі ще немає.

"17 травня, в соцмережах з'явилась дезінформація про те, що ніби Служба автодоріг в Івано-Франківській області визнала переможцем тендеру на поточний дрібний ремонт доріг в кількох районах фірму, яка пов'язана з сепаратистами. На сайті САД відразу повідомили, що це неправда. Але користувачі соцмереж, не перевіряючи, дезу поширювали, свідомо чи не свідомо таким чином допомагали провокаторам досягти мети, а їх мета – на полі бою інформаційної війни сіяти між нами ворожнечу, сумніви, недовіру і таке інше. Тому ще раз наголошую  немає ще результатів держзакупівлі на поточний дрібний ремонт, аукціон якого проводився на площадці "Прозорро". Триває вивчення документів, і акцепція відбудеться не раніше, як через тиждень. Зрозуміло, що у сепаратистів немає найменших шансів бути акцептованим, тому вони вирішили розпочати інформаційну атаку, розраховану на чутливих до сенсацій як окремих користувачів соцмереж, так і деяких видань. І момент вибраний ще й під шумок закриття відомих проросійських мереж. Але марні їх старання. Переможемо ми, бо за нами правда",  написав Буджак у Фейсбуці.

Однак на РroZorro вказано, що ТОВ "Дорожнє підприємство Алькор" таки виграло торги, і на підтвердження розміщений протокол тендерного комітету, який прийняв рішення підписати договір з переможцем. Документ підписали всі шестеро членів тендерного комітету  працівники Служби автомобільних доріг.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: