fbpx

Буковелівська фірма відремонтує дороги на Надвірнянщині майже за 600 млн грн

Суспільство 19:00, 14.08, 2017

ТОВ "ПБС" виграло тендери на поточний середній ремонт автодоріг державного значення Т-09-05 Делятин – Раківчик та Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна.

Договір з фірмою-переможцем Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області уклала  9 серпня.

Дорогу Делятин – Раківчик на ділянці км 0+000 – км 28+027 "ПБС" відремонтує за 299,50 млн грн, а Івано-Франківськ – Надвірна на ділянці км 0+000 – км 26+700 – за 295,60 млн грн.

Обидві дороги, відповідно до підписаних договорів, мають бути відремонтовані у грудні 2018 року.

Раніше КУРС писав, що ТзОВ "Івано-Франківськавтодор" оскаржило в Антимонопольний комітет три тендери, які оголосила Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Через це на Прикарпатті на невизначений термін затягується ремонт доріг.

Зокрема, скарги надійшли щодо тендерів на поточний середній ремонт доріг: Н10 "Стрий – Мамалига" від Болехова через Калуш до Івано-Франківська; Н18 "Івано-Франківськ – Тернопіль" через Тисменицю до межі з Тернопільською областю та Т0906 "Івано-Франківськ – Надвірна".

Відтак Антимонопольний комітет прийняв рішення про відмову в задоволенні скарг фірми "Івано-Франківськавтодор" щодо зміни кваліфікаційних вимог до учасників тендеру на ремонт трьох доріг на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, що фірму "ПБС" контролює нардеп Олександр Шевченко. Офіційно підприємство належить працівникам курорту "Буковель".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: