fbpx

Бурштинська міська рада буде оприлюднювати всі бюджетні рішення на офіційному сайті

Суспільство 07:17, 29.04, 2016

Днями в рамках проекту "Відкриті гроші: комплексна модель ефективної участі громади у формуванні та моніторингу бюджету м. Бурштина" відбулася підсумкова конференція "Співпраця влади та громади: відкритий діалог".

Родзинкою заходу, на якому були присутні очільниця міста, депутати, члени Громадської ради, представники неурядових організацій та профспілок, громадські активісти, стало підписання Меморандуму про співпрацю між Центром політичних студій та аналітики "Ейдос" в особі регіонального представника Світлика Віталія, який є партнером проекту, та Бурштинською міською радою в особі міського голови Роксолани Джури, з метою втілення в життя найкращих світових практик у сфері місцевого самоврядування та прозорості бюджетних процесів.

Про це йдеться у спільноті Центр права та протидії корупції.

Відповідно до умов Меморандуму, міська рада зобов’язалась на власному сайті оприлюднювати квартальні бюджетні звіти; публікувати рішення міської ради, які стосуються бюджетних питань; публікувати пояснювальні записки щодо бюджету міста; бюджетні запити; паспорти місцевих програм та сприяти впровадженню практики візуалізації Бурштинського міського бюджету. В свою чергу Центр "Ейдос" надасть відповідне програмне забезпечення для розробки бюджетної карти Бурштина та проведе відповідне навчання.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: