fbpx

Буря на Прикарпатті: одна людина загинула, четверо – травмовані

Суспільство 20:03, 20.06, 2016

Сьогодні в облдержадміністрації відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо вирішення проблемних питань, пов'язаних із наслідками негоди на території області.

В результаті падіння дерева у с. Бабче Богородчанського району загинула одна особа, у Тисменицькому, Надвірнянському та Коломийському районах травмовано четверо осіб, інформує прес-служба ОДА. 

Внаслідок поривів вітру пошкоджено покрівлі житлових та господарських будівель.

На разі уже відновлено електропостачання двох насосних станцій, які забезпечують водопостачання міста Калуш, проводяться роботи з відновлення постачання електроенергії та газу в Надвірній, Калуші й інших населених пунктах, які постраждали від негоди.

За дорученням голови облдержадміністрації Олега Гончарука на місцях надзвичайних подій працюють комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Усі відповідальні структури зараз працюють над вирішенням проблем від наслідків негоди. У постійному режимі відбувається моніторинг ситуації, здійснюються заходи щодо відновлення постачання газу та електроенергії, забезпечення автомобільного сполучення між населеними пунктами області", – повідомив Гончарук.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: