fbpx

Бюджетники боргують СТЕК за тепло більше 4 мільйонів гривень

Суспільство 16:52, 20.10, 2015

Нині бюджетні організації Івано-Франківська боргують "Станіславській теплоенергетичній компанії" за теплопостачання 4,224 мільйони гривень.

У випадку, якщо заборгованість не буде погашена, СТЕК не тільки не зможе розрахуватися за газ з постачальником, а й не матиме коштів для ведення господарської діяльності, повідомляють в компанії.

"Оплата споживачів за теплову енергію є єдиними джерелом для забезпечення повсякденного функціонування компанії,  розповідає директор компанії Сергій Мельник. – Якщо населення та юридичні споживачі розраховуються більш-менш вчасно, то з бюджетниками це просто катастрофа. Нині борг більше 4 млн гривень, і він постійно зростає".

У компанії зазначають, що найоптимальнішим способом вирішення цієї проблеми є внесення змін до міського бюджету на сесії міської ради, що пройде 21 жовтня, та подальше виділення коштів для розрахунків за комунальні послуги.

"Нині наші найбільші боржники – це міське управління освіти, якщо місто не знайде коштів, ми не матимемо чим розраховуватися за газ, не говорячи про виплату заробітної плати працівникам та підтримання роботи котельні", – додають у СТЕК.

У компанії сподіваються на розуміння міською владою всієї важливості вирішення цього питання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: